Lajmet E Fundit

Editoriale

Editoriale

Ronela Hajati trazoi një rrëke me komente pasi dështoi ta kualifikonte Shqipërinë në natën finale të festivalit evropian të këngës.

Vladimir Putin dukej i brishtë dhe i paqëndrueshëm në pamjet që pretendohej se ishin nga një meshë e mesnatës për

Feja islame ndahet në dy degë të mëdha, synitët dhe shiitët. Ndarja ka zanafillë ndasitë në caktimin e prijësit fetar

Lojërat Olimpike datojnë që në shekullin e VIII-të para Lindjes së Krishtit. Dedikuar perëndisë greke, Zeusit, Lojërat u zhvilluan në

Me 1.4 miliardë banorë, Kina është shteti me popullsinë më të madhe në botë. Ajo është gjithashtu ndër shtetet me

Ukraina është një shtet i ri, por me histori të lashtë dhe të pasur. Shpërbërja e Bashkimit Sovjetik në vitin

You don't have permission to register